Fout
  • XML Parsing Error at 1:863. Error 9: Invalid character

Archief

loginIll be back! PDF Print E-mail
Geschreven door Helmi   
maandag, 09 juni 2008 22:24

 

Als een echte Schwarzenegger reageer ik wanneer het woord 'afscheid' ter sprake komt. Afscheid klinkt zo definitief en wij zijn weer terug voordat je er erg in hebt. Niet dat we jullie niet gaan missen hoor! En wat zeker zo is, is dat wij tijdens onze afwezigheid heel veel leuke gebeurtenissen moeten missen... voorzover ik weet worden er al 5 baby's geboren en wordt er twee keer getrouwd (niet persé in die volgorde). We hebben dus heel wat babysitavondjes en feestjes in te halen als we terug zijn. We beginnen alvast om zelf een feestje te geven, we hopen jullie allemaal te zien de 28ste in Kijkduin!

Deze weken staan een beetje in het teken van werken (zorgen dat alles overgedragen wordt), studeren (Helmi moet nog 1 tentamen en haar scriptie schrijven), de reis plannen en natuurlijk 'afscheid' nemen. Wel gezellig hoor: al die etentjes, weekendjes weg en afpraakjes met onze vrienden en familie! De foto's van Jeroen z'n zeilweekend met de "mannen" staan hiernaast al te bewonderen.

Verder werden wij afgelopen vrijdag verrast met een 'afscheids'avondje. Onze lieve vriendjes en vriendinnetjes van het tennis trakteerden ons op een kookworkshop. Met zijn tienen hebben we onder het genot van enkele drankjes 12 wereldgerechtjes bereid...erg gezellig, erg lekker en erg veel. Wij zullen die Russen, Chinezen, Japanners en Vietnamesen versteld doen staan met onze kookkunsten...de chocolademousse met rode peper wordt zeker een hit in Peking! De verrassing werd nog completer toen wij een super coole lightweight kalender met foto's kregen. Nu hebben we dus echt geen geldig excuus meer als we een verjaardag vergeten.

Wij hopen deze laatste weken nog veel meer gezellige avondjes met onze vrienden en familie door te brengen. Het EK voetbal is natuurlijk een extra excuus om samen te komen in kroeg of kantine...ik denk dat onze aanmoedigingen maandagavond geholpen hebben bij de 3-0 overwinning op Italie, dus wie gaat er vrijdag mee kijken? 

Commentaar
Toevoegen
Schrijf commentaar
Naam:
Email:
 
Onderwerp:
 
 
Voer de anti-spam code in die in het plaatje staat.

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

LAST_UPDATED2
 
 

Zoeken

Poll

Zullen we een boek schrijven over onze reis?
 

Random foto

No images