Fout
  • XML Parsing Error at 1:863. Error 9: Invalid character

Archief

loginWeer rennen!! PDF Print E-mail
Geschreven door Jeroen   
zaterdag, 10 januari 2009 00:14

Het werd niet alleen heel gezellig met Oudjaar, ongemerkt ook heel laat. Het nieuwe jaar begon weer vroeg, toen ons nichtje Jade rond een uur of 8 haar koppetje boven ons voeteneind uitstak: "Boekje lezen?" Ze logeerde bij ons op dekamer.We hadden begrepen dat ze erg van uitslapen hield, maar blijkbaar hield ze geen rekening met Oud&Nieuw. Gelukkig kent ze Gijsje en Grote Beer, Kleine Beer al uit haar hoofd en vindt ze die boekjes desondanks nog steeds leuk, dus daar kan je haarwel bijna een uurtje zoet mee houden. Daarna wil ze toch al snel luier verschonen en buiten spelen, dus moesten we echt het bed uit.

De dagen in Naked Retreats werden verder uitermate relaxt gevuld met boekjes (voor-)lezen, hele mooie wandelingen, vuurtje opstoken en lekker eten.Na een avondje pannenkoeken bakken werd het tochwel tijd om deayi (krijg je gratis bij het huisje) zich te laten uitleven op een Chinese maaltijd. Heerlijk!

Na een laatste nachtje in Shanghai en afscheidnemen van Jeroen, Liesbeth,Jade en Nova stond het vliegtuig klaar om ons naar Kota Kinabalu (Sabah, Borneo) te brengen. Helaas bleef het vliegtuig voor vertrek uit Shanghai wel heel erg lang op de landingsbaan staan, waardoor we in Kuala Lumpur landden op het moment dat onze aansluitende vlucht naar Kota Kinabalu (KK voor insiders) vertrok. We hadden het dus al opgegeven dat we die vlucht nog zouden halen. De steward vertelde dat er die avond nog een vlucht zou gaan, dus het zou wel goedkomen.

Heel rustigliepen we het vliegtuig uit, tot we iemand ontdekten met een bordje met onze namen erop."Do you mind to rush, the airplane is waiting for you?". Dat betekende dus in een draf achter de luchtvaart beambte aan naar de 'fast train' die ons naar een andere vertrekhal bracht. Eerst nog door de douane, gelukkig stond er geen rij. In no-timehadden we weer een aantal nieuwe stempels in ons paspoort (wel stemmen op onze poll hoor!). Vervolgens stond er een golfkarretje te wachten dat ons, terwijl de niet-handfree-bellende douane beambte nog net een hekje kon ontwijken, naar de juiste gate bracht. In het vliegtuig zaten allemaal blije gezichten (not) ons aan te kijken toen we onze stoelen zochten.Het vliegtuigvertrok met een uur vertraging.

In KK aangekomen bleek dat onze bagage niet dezelfde spurt had gemaakt als wij en niet was meegekomen. Wel netjes dat ze een paar uur later onze bagage in het hotel kwamen brengen. Was blijkbaar met de volgende vlucht meegekomen.

Commentaar
Toevoegen
Schrijf commentaar
Naam:
Email:
 
Onderwerp:
 
 
Voer de anti-spam code in die in het plaatje staat.

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

LAST_UPDATED2
 
 

Zoeken

Poll

Zullen we een boek schrijven over onze reis?
 

Random foto

No images