Fout
  • XML Parsing Error at 1:863. Error 9: Invalid character

Archief

loginToekomst
Geef een stukje toekomst cadeau! PDF Print E-mail
Geschreven door Helmi en Jeroen   
zaterdag, 04 juli 2009 23:55

Wat is er nou mooier dan een stukje toekomst cadeau geven?

Tijdens onze reis zijn wij mensen en dieren tegengekomen die we met jullie hulp kans op een betere toekomst willen geven. Je kan kiezen uit een van de volgende projecten:

Bij al deze projecten weten we dat ze het geld hard nodig hebben en dat het goed terecht komt. Door op het project te klikken, kan je meer te weten komen over de projecten en hoe wij ermee in aanraking zijn gekomen.

Wat kan je doen om één van deze projecten te steunen?

Maak geld over op rekeningnummer 74.85.91.311 t.n.v. J.C. Mann en/of W.A.M. van der Zanden. Deze rekening hebben wij speciaal voor ons bruiloftscadeau geopend. Een aantal van deze goede doelen is namelijk niet in Nederland gevestigd. Als iedereen zelf geld overmaakt naar een doel, moet er iedere keer transactiekosten worden betaald. Nu maken wij het geld in één keer over naar de projecten en hoeven we dus maar één keer transactiekosten te betalen. Vermeld duidelijk welk goed doel je wilt steunen en wij zorgen dat het daar terecht komt. Als je geen specifiek doel vermeldt, zullen wij een project kiezen.

Je kan je bijdrage natuurlijk ook in een enveloppe meenemen naar onze bruiloft. Daar hebben we dan per project een doos staan waar je je bijdrage in kan deponeren.   

Bedankt!

Helmi en Jeroen

LAST_UPDATED2
 


 

Zoeken

Poll

Zullen we een boek schrijven over onze reis?
 

Random foto

No images

Rss Feed

feed-image Berichten Feed