Fout
  • XML Parsing Error at 1:863. Error 9: Invalid character

Archief

loginPDF Print E-mail
Geschreven door Helmi en Jeroen   
zondag, 20 september 2009 08:24

We hebben ons in aardig wat vreemde poses moeten begeven om aan jullie opdrachten te voldoen. Het begon met een lunch op het Rode Plein. We hadden nog even gedacht om de gegrilde kevers, die we in een stalletje op straat konden kopen, mee te nemen voor lunch, maar uiteindelijk hebben we zelfs deze lekkernij aan ons voorbij laten gaan. Met alle beveiliging leek het ons onmogelijk onder het toeziend oog van Mao te Chinezen. Wel een fotootje gemaakt en dat heeft geld opgeleverd!

Net als de foto met de collega's van Jeroen (inmiddels een collectors item en dus nog meer geld waard), Helmi als geisha, de foto van de Summo worstelaar (toch nog gelukt, niet in Japan, maar van de sateliet TV in Cambodja), de familie foto in Shanghai, de glasmassage/marteling in KK (inmiddels zijn de littekens weggetrokken), pannenkoeken bakken voor een weeshuis, .............

een kinderbruiloft (kwamen we alvast in de stemming voor onze eigen bruiloft), traditionele kinderspelletjes (ouderwetskoekhappen en spijkerpoepen doen het op Sumba nog steeds erg goed bij de kinderen), het bakken van een verjaardagstaart (pisang goreng!), een helse tocht over 3 vulkanen (met schitterend uitzicht, alleen jammer dat wij daar door de mist niets van meegekregen hebben) en op de valreep een foto met een Kiwi. Bekijk de resultaten hier.

In totaal hebben al deze foto's € 726,- opgeleverd voor kindertehuis Hammu Pangia op Sumba!

Eric, Barbara, Henk, Marga, Martijn, Piet, Annie, Jeroen (nou ja), Liesbeth, Coen, Mac, Krista, Thijs, Richard, Sylvie, Louis, Monique (die boekenkast gaat er komen hoor en dan maken we een foto), José, Fokke, tante Diny en oom Wim en alle oud-collega's van Jeroen, bedankt namens de kinderen van Hammu Pangia en Stichting Sumbacare.

Commentaar
Toevoegen
Schrijf commentaar
Naam:
Email:
 
Onderwerp:
 
 
Voer de anti-spam code in die in het plaatje staat.

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
 

Zoeken

Poll

Zullen we een boek schrijven over onze reis?
 

Random foto

No images