Fout
  • XML Parsing Error at 1:863. Error 9: Invalid character

Archief

loginLaatste Nieuws
De mooiste fotos van onze reis PDF Print E-mail
Geschreven door Jeroen   
dinsdag, 03 november 2009 09:10


Nog niet genoeg van onze 'Reis om de Wereld in 100 foto's'? Bekijk dan hier onze mooiste foto's! Ook kan je een foto nabestellen voor thuis (als canvas) aan de wand, om cadeau te geven, als muismat, of om lekker mee te puzzelen. Je steunt er meteen een goed doel mee, want 10% van de opbrengst doneren wij aan één van deze vijf goede doelen, die wij hebben geselecteerd. Heb je zelf voorkeur voor één van de vijf doelen, laat ons dat dan even per e-mail weten, dan zorgen wij dat het geld daar terecht komt.

Van de volgende landen/steden staan de foto's inmiddels online: Mongolië, Beijing, Shanghai, Japan, Cambodja, Noord-Vietnam en Nieuw Zeeland.

 
Onze mooiste dagen PDF Print E-mail
Geschreven door Helmi en Jeroen   
zondag, 25 oktober 2009 02:52

Onze wereldreis is nu wel voorbij, maar onze reis samen duurt gelukkig voort. Na het superromantische aanzoek van Jeroen in Borneo, zie Een dag met een verrassend staartje, kon een groot feest natuurlijk niet lang op zich wachten. 28 augustus 2009 was dé dag. Om een beetje in buitenlandse sferen te blijven werd Vaals de plaats waar we ons ja-woord gaven en Hombourg in België de locatie voor het feest. Ongeveer honderd vrienden en familie reisden stad en land af naar het prachtige Zuid-Limburg. Na een buitje in de ochtend brak de zon door en kon het feest beginnen. Onder prachtige muzikale begeleiding van Frank en Louis presenteerde Jeroen zijn bruid aan alle gasten. Hierna leidde onze Fiat 500 de weg naar de Kopermolen in Vaals. Nog even genoten we van onze vrijgezellenstatus op een terrasje, terwijl onze gasten hun plekjes innamen in het mooie Lutherse kerkje. Nu was er geen weg meer terug…

Lees meer...
 
PDF Print E-mail
Geschreven door Helmi en Jeroen   
zondag, 20 september 2009 08:24

We hebben ons in aardig wat vreemde poses moeten begeven om aan jullie opdrachten te voldoen. Het begon met een lunch op het Rode Plein. We hadden nog even gedacht om de gegrilde kevers, die we in een stalletje op straat konden kopen, mee te nemen voor lunch, maar uiteindelijk hebben we zelfs deze lekkernij aan ons voorbij laten gaan. Met alle beveiliging leek het ons onmogelijk onder het toeziend oog van Mao te Chinezen. Wel een fotootje gemaakt en dat heeft geld opgeleverd!

Net als de foto met de collega's van Jeroen (inmiddels een collectors item en dus nog meer geld waard), Helmi als geisha, de foto van de Summo worstelaar (toch nog gelukt, niet in Japan, maar van de sateliet TV in Cambodja), de familie foto in Shanghai, de glasmassage/marteling in KK (inmiddels zijn de littekens weggetrokken), pannenkoeken bakken voor een weeshuis, .............

Lees meer...
 
Reis om de Wereld in 100 fotos PDF Print E-mail
Geschreven door Jeroen   
donderdag, 18 juni 2009 22:32

Na de enthousiaste reacties op de try-outs op donderdag 2 juli (1 jaar en 1 dag nadat we vorig jaar in Den Haag CS op de trein zijn gestapt voor onze wereldreis) en 8 juli staat de volgende "Reis om de Wereld in 100 foto's" op zaterdag 3 oktober gepland! Vanaf 16.00 uur presenteren we de meest bijzondere en mooiste foto's van onze reis. Onze belevenissen in woord en beeld! De locatie is wederom onder Onz www.onzrestaurant.nl, Theresiastraat 37, Den Haag. 

Onder Onz is goed te bereiken met de auto, maar nog beter met OV. 5 minuten lopen van Den Haag CS.

Lees meer...
 
Terug op aarde PDF Print E-mail
Geschreven door Helmi en Jeroen   
zondag, 19 april 2009 07:56

15 april 6.25 uur. Na een vliegries van 24 uur, met een tussenstop in Kuala Lumpur, waar we de Burger King nog net links hebben kunnen laten liggen en met een noodle soep de laatste vleugjes van Azië verorberd hebben, stonden we dan weer op Hollandse bodem. Nog één keer door de douane, geen stempel deze keer, dus we zijn op 38 blijven steken, en we zijn weer echt in Nederland. Spannend, wie zou ons opwachten, zou er uberhaupt wel iemand zijn? Even een blik door de ramen van de aankomsthal. Een paar mensen, maar niet onze familie. Hier moeten we ook niet zijn, onze bagage moeten we in de volgende hal ophalen. Afgeplakte ramen, dus we kunnen niet zien wie er aan de andere kant staat. Eerst de rugzakken ophalen, die van Helmi komt direct van de band rollen, maar vervolgens blijft de band leeg. De band draait nog een rondje en nog een rondje ......... Gelukkig zijn we niet de enigen die nog staan te wachten. Het is inmiddels over 7.00 uur en vele rondjes van de bagageband verder, als ook Jeroen zijn rugzak van de band rolt. Dan kunnen we eindelijk door die deur. Niets aan te geven en blijkbaar zien we er nog steeds geloofwaardig genoeg uit.

Lees meer...
 


 

Zoeken

Poll

Zullen we een boek schrijven over onze reis?
 

Random foto

No images

Rss Feed

feed-image Berichten Feed