Fout
  • XML Parsing Error at 1:863. Error 9: Invalid character

Archief

loginOp jacht naar Olympisch kaarten (en onze pinpas) PDF Print E-mail
Geschreven door Jeroen   
donderdag, 07 augustus 2008 23:08

Vanochtend om 10.30 uur in het Holland Heineken Huis (HHH) om onze kaarten op te halen en meer kaarten proberen te bemachtigen. Nou we waren niet de enige Nederlanders, het was en beetje druk! Uiteindelijk hadden we rond een uur of 14.00 onze kaarten (zie rubriek 'De Spelen), allemaal netjes voor elkaar en een aanvraag ingediend voor meer kaarten. Hockey dames, hockey heren en in het weekend van 16/17 augustus komt Jeroen van der Zanden misschienover uit Shanghai, dus voor dat weekend een variatie aan sporten, o.a. Atletiek, Tennis. Morgen krijgen we de uitslag, er schijnen nog zo'n 8.000 kaarten voor Nederlanders beschikbaar te zijn.

Komen we tot de ontdekking dat we gisteren onze pinpas niet uit de pinautomaat hebben gehaald. Je moet hier nl. een extra knop indrukken om je pas weer uit het apparaat te halen, vergeten, stom. Wij terug naar de betreffende supermarkt waar de pinautomaat stond, met de hoop dat ze hem hadden gevonden en bewaard, maar nee. Nu de pas geblokkeerd en we hebben gelukkig nog genoeg andere passen.

Zo snel naar de opening, eerst naar het ' Birds Nest', om te kijken of we daar iets van het vuurwerk kunnen zien, daarna naar het HHH, tussen alle Nederlanders met een biertje en een bitterbal. Gisteren trouwens op straat (net na het pinnen) Marieke en Dave (van het skien) tegen gekomen! Erg toevallig en erg leuk! Drinken we vanavond weer een biertje mee.

Morgen onze eerste wedstrijd, Judo! Houkes (tot 60 kg) schijnt kansen op goud te hebben, dus ik ben benieuwd. Mis mijn AD Sportwereld Pro wel. The Daily Dutch (van het HHH) mist toch bepaalde diepgang t.o.v. het AD. Gisteren opeens wel een Engelstalige krant gevonden (China Daily). In de grootste boekenwinkel in Beijing (6 verdiepingen) verkochten ze geen Engelstalige kranten, maar bij een vrouwtje in het metro station kwam ik er plotseling wel 1 tegen.

Commentaar
Toevoegen
Pinpas weer terug
Jeroen (SAdministrator) 2008-08-14 01:51:00

Vijf dagen later werd ik door de bank gebeld: ze hadden mijn pinpas gevonden.
Met een gepantserde wagen en drie personeelsleden kwamen ze hem brengen. Super,
maar jammer van de moeite: want hij was inmiddels geblokkeerd.
Schrijf commentaar
Naam:
Email:
 
Onderwerp:
 
 
Voer de anti-spam code in die in het plaatje staat.

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

LAST_UPDATED2
 
 

Zoeken

Poll

Zullen we een boek schrijven over onze reis?
 

Random foto

No images